K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Sisustus

Puhtaassa, siistissä kodissa viihtyvät kaikki. Vältä stressi Pirkan ohjeilla, ja nauti myös juhlista helppojen vinkkiemme avulla!

Niksit

Kodinhoito
Etikkapullon uudelleenkäyttö
Pullon uudelleen käyttö onnistuu,kun täytät sen keitetyllä kahvilla vuorokaudeksi. Huuhtelun jälkeen pullo on valmis mehujen säilöntään.
6 18 0
Kauneus ja terveys
Niksit - 12029
HK:n Potku-paketin kosteuspyyhkeen voi laittaa jääkaappiin, koska se on hajusteeton, ja sen voi ottaa esim. rannalle mukaan kylmälaukkuun. Mikä onkaan mukavampaa kuin viileä kosteuspyyhe helteellä.
0 0 0
Muut
Niksit - 16641
Leikkaa 1,5 litran muovipullo suunnilleen puolestavälistä viistosti kahtia, ja sujauta harjanvarsi korkinrei'ästä sisään noin 5cm, niin saat kätevän sadevesikourun putsausvälineen!
0 1 0
Kodinhoito
Niksit - 38503
Taita kosteuspyyhe tai muu ohut, puhdistusaineella kevyesti kostutettu liina käytöstä poistetun pankkikortin ympäri. Saat kätevästi puhtaaksi mm. tietokoneen näppäimistön välit.
0 0 0
Kauneus ja terveys
Päänahan hilseily
Irtoileeko päästäsi runsaasti hilsettä eikä hilseshampookaan tepsi ongelmaan? Kokeile hiusjuurten käsittelyä maitoheratiivisteeseen kastetulla pumpulilla pesun jälkeen. Se helpottaa kutinaa.
12 3 0
Tekniikka
Niksit - 46183
Halutessani kuunnella radiota esim toisten nukkuessa on mukava apuväline kuulosuojainradio - ei häiritse muita ja kädet ovat vapaat askareiden tekemiseen.
0 0 0
Haulla ei löytynyt tuloksia :(
Hups, jotain meni pieleen :(