K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Pukeutuminen

Niksit

Kodinhoito
Etikkapullon uudelleenkäyttö
Pullon uudelleen käyttö onnistuu,kun täytät sen keitetyllä kahvilla vuorokaudeksi. Huuhtelun jälkeen pullo on valmis mehujen säilöntään.
6 18 0
Kauneus ja terveys
Niksit - 12029
HK:n Potku-paketin kosteuspyyhkeen voi laittaa jääkaappiin, koska se on hajusteeton, ja sen voi ottaa esim. rannalle mukaan kylmälaukkuun. Mikä onkaan mukavampaa kuin viileä kosteuspyyhe helteellä.
0 0 0
Muut
Niksit - 16641
Leikkaa 1,5 litran muovipullo suunnilleen puolestavälistä viistosti kahtia, ja sujauta harjanvarsi korkinrei'ästä sisään noin 5cm, niin saat kätevän sadevesikourun putsausvälineen!
0 1 0
Kodinhoito
Niksit - 38503
Taita kosteuspyyhe tai muu ohut, puhdistusaineella kevyesti kostutettu liina käytöstä poistetun pankkikortin ympäri. Saat kätevästi puhtaaksi mm. tietokoneen näppäimistön välit.
0 0 0
Kauneus ja terveys
Päänahan hilseily
Irtoileeko päästäsi runsaasti hilsettä eikä hilseshampookaan tepsi ongelmaan? Kokeile hiusjuurten käsittelyä maitoheratiivisteeseen kastetulla pumpulilla pesun jälkeen. Se helpottaa kutinaa.
12 3 0
Tekniikka
Niksit - 46183
Halutessani kuunnella radiota esim toisten nukkuessa on mukava apuväline kuulosuojainradio - ei häiritse muita ja kädet ovat vapaat askareiden tekemiseen.
0 0 0
Haulla ei löytynyt tuloksia :(
Hups, jotain meni pieleen :(