K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Liikunta

Täältä saat inspiraatiota kehosi ja mielesi parhaaksi. Varusteet, hoito-ohjeet ja parhaat vinkit, ole hyvä!

Niksit

Lapset ja leikit
Kalenterikuvista kuvakirja lapselle
niksi-sam_1207.jpg
Itse otetuista valokuvista tehdystä seinäkalenterista saa lapselle mukavan katselukirjan tai vaihtuvat taulut seinälle leikkaamalla kalenteriosat pois.
4 8 0
Ruoka ja juhlat
Ajastimettomalle
Jos et omista ajastinta ts. munakelloa, laita cd-soittimeen joku rytmikäs kappale pyörimään. Samalla kun esim. ruoka kypsyy tarvittavan ajan, voit itse tanssahdella saaden samalla hyötyliikuntaa. Cd-soittimen näytöstä näet sekunnilleen kuluneen ajan.
3 9 0
Ulkoilu
Kalanperkaus
Kiinnitä kala pyrstöstä lautaan tai kaveri voi seistä pyrstön päällä.Sitten vain painepesurilla pyrstöstä päähän päin vesipainetta. Helppo perata isot ahvenetkin. Sitten saksilla evät pois ja maha myös saksilla auki ja sisälmykset pois.Helppo fileroida. Toimii .
6 12 0
Pukeutuminen
Niksit - 46422
Legginseistä saa nukan sheivillä pois. Legginsit puetaan vain jalkaan ja sheivataan kuin jalkakarvat, niin niistä tulee kuin uudet.
0 1 0
Piha ja mökki
1 litran jääkuutiot
Tyhjään maitopurkkiin vettä ja jäädytän niitä noin 10 kpl.Revin purkin pois ja teen jääkalikoista "nuotion" jonka keskelle laitan kynttilän palamaan,tosin keskeltä jätän avoimeksi,ei sula niin nopeasti.Säästyy puut,eikä tule tuhkaa,sopii parvekkeellekin,kun on alusta palamatonta.
2 2 0
Kodinhoito
Kuiva pyyhe pelastaa
Putosiko vaatteelle puuteria, luomiväriä, talkkia tai jauhoja? Ei hätää, tahrat lähtevät vaivatta kuivalla kylpypyyhkeellä pyyhkien.
31 25 0
Haulla ei löytynyt tuloksia :(
Hups, jotain meni pieleen :(