K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 44355 niksiä!
Piha ja mökki
Yhdistä hiihto ja ruohonleikkuu
Laita suksien yhdistämiseen tarkoitettu tarrapanta ruohonleikkurin kädensijaan. Kun joudut nostamaan kalusteita pihalla, niin voit pannan avulla pitää moottorin käynnissä. Estät sillä näet sammutusvivun liikkumisen näppärästi.
0 0 0
Ruoka ja juhlat
Mausteiden lisääminen purkkiin
Kun täytät maustepurkkeja, kaada mausteet suppilon läpi, niin ei mene pöydälle, eikä hukkaan.
0 0 0
Sukkahousuniksit
Vyölaukku sukkahousuista
Kesällä ei monesti ole esim lenkille lähdettäessä taskuja. Ei huolta, pujota avaimet toiseen ja puhelin toiseen sukkahousun lahkeeseen ja solmi sukkahousut vyötärölle. Näin pysyy tavarat tallessa.
0 0 0
Piha ja mökki
Pajamaja
Kesäinen hyvä apu palstaviljelijälle keskelle peltoaaria on ämpäri ja vihreä sadeviitta. Viitta päälle, housut alas ja istuminen astialle. Voi olla vaikka koko päivän viljelysten parissa eikä tarvitse kyyristellä punkkiseen heinikkoon pellon reunamilla.
0 0 0
Piha ja mökki
Herneen kylvö ja soppa yhdellä iskulla
Herneen kylvöaikaan laita kaupan soppaherneet likoamaan yöksi, kylvä lionneista herneistä haluamasi määrä kasvimaalle ja keitä lopuista maukas hernekeitto.
0 0 0
Ulkoilu
laukku frisbeegolffaajalle
Muotilajissa, frisbeegolfissa, tarvitaan kiekoille oma laukku. Persoonallisen ja edullisemman laukun saa kankaisesta kylmälaukusta! Niiden pirteät kuosit sopivat kesään!
0 1 0
Lapset ja leikit
Pikkulegot puhtaiksi
Ärsyttääkö hiekka ja muut roskat pikkulegojen seassa? Ota avuksi siivilä ja ravistele pois, isommat on helppo noukkia siivilästä pois. Lapsetkin osaa.
0 0 0
Kodinhoito
Siivousapua pyykinpesujauheesta
Kokeile käyttää pyykinpesujauhetta siivouksessa. Etenkin vessan lavuaari ja muut hankausta kestävät materiaalit (esim. jotkin pöytälevyt, vessanpönttö jne.) puhdistuvat pinttymistä yllättävän helposti. Tee näin: kaada hieman pyykinpesujauhetta puhdistettavalle pinnalle ja kosteaa tiskiharjaa käyttäen hankaa likaa pyykinpesujauheella. Anna vaikuttaa hetki ja huuhtele pesuaine lopuksi huolella. Pinta puhdistuu ja puhtaan pyykin tuoksu jää mukavasti tuoksumaan joksikin aikaa.
0 1 0
Käsityöt ja askartelu
Ompeluroskis
Ompeluroskis
Kun ompelen jotain ompelukoneella, niin siinä tulee langanpätkiä yms.roskaa. En kasaa sitä pöydälle vaan laitan pikkuisen muovipussin lähettyville roskia varten. Sitten vaan ompelun loputtua pussi poltettaviin roskiin.
1 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle