K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 44623 niksiä!
Ruoka ja juhlat
Porkkanoiden pilkkominen
Porkkanoiden pilkkominen
Pidä porkkanaa kädessäsi ja leikkaa pienellä veitsellä kaksi viiltoa ristikkäin niin, että et leikkaa koko porkkanan läpi, vaan palaset jäävät paksummasta päästä kiinni. Näin porkkanat on helppo leikata isommalla veitsellä pieniksi palasiksi leikkuulaudan päällä. Isot porkkanat on kätevää pilkkoa näin.
1 4 0
Pukeutuminen
Muotifarkut teräsharjalla
Saat helposti muodikkaat rispaantuneet farkut, kun harjaat farkkujasi rautakaupan teräsharjalla. Reikä tai kankaan reuna rispaantuu kätevästi.
1 0 0
Kodinhoito
Pesukoneen täyttö oikein
Pyykinpesukoneen täyttömäärän arvioimiseksi ja liikatäytön välttämiseksi tee nyrkkitesti: täytettyäsi rummun pyykeillä, kokeile mahtuuko nyrkkisi vielä rumpuun, älä paina. Jos mahtuu, on kone täynnä ja voit aloittaa ohjelman.
1 0 0
Kodinhoito
Viinilasien säilytys
Estä viinilasien pölyyntyminen ja lasien pesien ummehtuminen säilyttämällä lasit ylösalaisin käännettyinä ritilän päällä. Jos tämä ei ole mahdollista, säilytä ne oikein päin ja pölyltä suojassa esim.vitriinissä.
0 1 0
Kodinhoito
Keittiön tasoliinalle ripustin
Ripusta siivousliina kuivauskaapin alahyllyn ritilään jousihaalla tai paremman puutteessa avainrenkaista tehdyllä ketjulla. Laita alimmaksi pyykkipoika (useimmissa on kädensijassa reikä valmiina) tai käytä pikkupyykkitelineen pyykkipoikaa tai verhonipsua.
0 0 0
Kodinhoito
Kolisevat lautaset
Jos lautaset ja tarjoiluastiat kolisevat häiritsevästi vetolaatikossa, vuoraa pohja huovalla. Alunen on helppo pitää puhtaana, ja se vaimentaa ääntä tehokkaasti.
0 0 0
Ruoka ja juhlat
Säilö kesä talteen
Terällisellä salaattilingolla viipaloit nopeasti pakastettavat mansikat ja pienennät sienet.
0 1 0
Ruoka ja juhlat
Sipulin maku pois leikkuulaudasta
Pilkkoessasi kasviksia, esim. keittoon, aloita sipulista. Näin muut kasvikset imevät itseensä sipulin aromia leikkuulaudasta ja veitsestä. Helpottuu tiskaaminen!
0 1 0
Sisustus ja remontointi
Romuromanttinen vaihtokehys
Hurahditko sinäkin maalaisromanttiseen sisustamistyyliin ja hankit jo vanhan ruutuikkunan josta ajattelit teettää tai tehdä itse peilin. Jätä yksi tai useampikin ruutu vapaaksi vanhoine laseineen, ne toimivat upeasti vaihtokehyksinä ja sinun on helppo muuttaa huoneesi ilmettä vain vaihtamalla kuvia ikkunassasi.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle